Effectief Communicatie besteedt veel aandacht aan de samenstelling van de informatie op deze website. Ook controleert Effectief Communicatie regelmatig de juistheid, actualiteit en volledigheid van de informatie op deze website.

Aansprakelijkheid
Aan de inhoud van deze site kunnen geen rechten worden ontleend. Effectief Communicatie behoudt zich het recht om op elk gewenst moment en zonder voorafgaande kennisgeving de inhoud van de site en de benodigde software te wijzigen, te actualiseren of aan te vullen. Effectief Communicatie sluit aansprakelijkheid uit voor elke directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van deze website en het gebruik van informatie van deze website.

Auteursrecht
De inhoud van de website is auteursrechtelijk beschermd. De auteursrechten liggen bij Effectief Communicatie. De informatie op deze site mag niet worden gekopieerd, overgeplaatst of opgeslagen alvorens schriftelijke toestemming te hebben ontvangen van Effectief Communicatie. Deze toestemming is niet nodig voor persoonlijk, niet commercieel gebruik.

Externe links
Deze site bevat links naar externe websites. Effectief Communicatie is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze websites.

Onjuistheden
Effectief Communicatie stelt het op prijs als u onjuistheden op deze site meldt. U kunt hiervoor gebruikmaken van het contactformulier.